Izreen Azminda Tiada Dendam Terhadap Bekas Kekasih

SHAH ALAM: Pelakon Izreen Azminda tidak pernah menyimpan sebarang dendam terhadap beberapa artis lelaki yang pernah dikaitkan sebagai kekasihnya sebelum ini termasuklah Johan As’ari.

Sebaliknya kata Izreen, 30, tahun ini merupakan ‘reunion’ buatnya bersama mereka apabila bergandingan dalam projek drama bersiri dan telefilem.

“Seperti sekarang saya sedang berlakon di samping Johan As’ari dalam drama Wan Embong dan ia merupakan projek kedua kami selepas berpisah dahulu.

“Saya juga ada projek bersama Amar Baharin baru-baru ini malah saya pernah berlakon drama bawah arahan bekas suami saya tanpa sebarang masalah,” katanya kepada mStar Online.

Izreen ditemui di set penggambaran telefilem berjudul Wan Embong arahan Amie Maziah terbitan Zeel Production di Taman Botani Bukit Cerakah di sini, Khamis.

Selain Izreen dan Johan drama ini turut dibintangi Faizal Hussien, Vanidah Imran dan Neelofa.

Ia bakal disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada September depan bersempena Hari Malaysia.

Izreen sebelum ini pernah dikaitkan bercinta dengan Johan dan Amar Baharin namun hubungan itu sekadar separuh jalan.

Izreen teruja dapat bergandingan dengan Faizal Hussien.

Dalam pada itu, Izreen berkata, sebagai seorang pelakon dia perlu bersikap profesional tambahan pula industri hiburan tidak besar.

“Alhamdulillah kami semua dapat bekerjasama dengan baik kerana masing-masing tidak terbawa-bawa dengan kisah peribadi ke set penggambaran.

“Pusing-pusing akan jumpa juga jadi buat apa hendak menyimpan dendam atau bermasam muka kerana paling penting perlu ikhlas dan profesional dalam menjalankan tanggungjawab diberikan,” ujarnya.

Sementara itu, Izreen berkata, dia seakan tidak percaya dapat bergandingan dengan pelakon terkenal, Faizal Hussien yang menjadi suaminya dalam drama Wan Embong.

Izreen berkata, biarpun gemuruh berhadapan dengan Faizal namun berasa lega aktor yang terkenal menerusi filem Gila-Gila Remaja itu seorang yang peramah dan tenang ketika berada di set penggambaran.

“Saya memang peminatnya sejak dahulu lagi dan peluang bekerjasama dengannya sebenarnya bagaikan mimpi yang menjadi kenyataan.

“Pertama kali di set penggambaran bersamanya memang gemuruh tetapi Faizal seorang yang ‘cool’ dan banyak ilmu yang saya kutip daripadanya,” ujarnya. – MSTAR ONLINE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.