“Jangan Kasihankan Saya” – Radin Ulas Hubungan Ayda Jebat & Redza Rosli

PETALING JAYA: Penyampai Radio Era FM, Radin memberitahu dia tidak patah hati apabila Ayda Jebat kini dikatakan sedang rapat dengan aktor Redza Rosli.

Malah Radin, 27, berkata, sebagai kawan dia sentiasa mendoakan kebahagiaan penyanyi lagu Nakal itu termasuk dengan siapa wanita berkenaan ingin menjalinkan hubungan cinta.

 

Antara komen netizen di Instagram @mstaronlineofficial berhubung berita yang mengaitkan Ayda Jebat dan Redza Rosli.

“Saya tidak kecewa atau berkecil hati, daripada dulu lagi kami hanya kawan sahaja dan tidak pernah pun bercinta.

“Jadi bila ada orang yang ingat saya ditinggalkan ia tidak benar, saya sendiri gembira dan sentiasa doakan yang baik-baik untuk mereka,” ujarnya kepada mStar Online.

Radin atau nama sebenarnya Radin Amir Effendi diminta mengulas tentang komen netizen yang bersimpati terhadapnya selepas Ayda Jebat dikatakan kini semakin rapat dengan Redza Rosli.

Radin mengendalikan segmen Super 40 Era yang bersiaran setiap Isnin hingga Khamis.

Selain itu Radin berkata, dia dan pelakon drama Maid itu masih lagi berhubung dan sering bertemu di majlis-majlis hiburan.

“Memang ramai yang komen kasihankan saya bila keluar berita berkaitan Ayda, tolong jangan kasihankan saya. Saya baik-baik sahaja.

“Kamu baru sahaja bertemu beberapa hari lalu dalam sebuah majlis.

“Saya akui ada peminat yang suka dan mahu melihat kami bersama tapi kenyataannya mereka perlu bezakan antara kerja dan peribadi,” ujarnya.

Tambah Radin, dia berharap peminat-peminatnya terus menyokong kerjaya mereka masing-masing. – MSTAR ONLINE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.