Apa Motif Fatiya Latiff Kongsi Gambar Lizzy & Zul Ariffin?

KUALA LUMPUR: Tindakan Fathia Latiff memuat naik foto Elizabeth Tan bersama Zul Ariffin sambil mendoakan yang terbaik buat mereka mengejutkan penyanyi lagu Setia itu.

Elizabeth atau lebih mesra disapa Lizzy berharap tidak ada pihak yang salah faham dengan perkongsian foto itu terutama kapsyen yang mengiringinya.

“Saya dimaklumkan pengurus mengenai perkara itu. Lucu ada… Terkejut pun ada. Ini kerana tidak semena-mena Fathia memuat naik gambar saya dan Zul sedangkan kami sedang berlakon bersama.

“Saya tidak pernah berjumpa Fathia, apatah lagi berkawan dengannya,” katanya kepada BH Online.

Tiga hari lalu, Elizabeth memuat naik foto memaparkan dirinya bersama Zul dipercayai dirakam di lokasi penggambaran filem Misteri Dilaila arahan Syafiq Yusof di Bukit Fraser, Selangor.

Fathia dipercayai membuat paparan skrin dan berkongsi foto yang sama, awal pagi tadi. Namun perkongsian itu sudah ditarik balik.

Sebelum ini, Zul menjadi bualan peminat selepas mengumumkan putus cinta dengan pelakon, Zahirah Macwilson.

Elizabeth berkata, perkongsian Fathia itu diharap tidak menimbulkan salah faham peminat atau individu yang rapat dengan aktor berkenaan.

“Biarpun tidak mengenali Fathia secara rapat, saya mendoakan yang terbaik buat dirinya,” katanya.

Mengulas mengenai kerjaya nyanyian, Elizabeth yang bernaung di bawah pengurusan Warner Music, bakal tampil dengan dua single terbaharu selepas Aidilfitri.

“Single terbaharu yang dijangka dilancarkan pada 9 Julai depan ibarat ‘comeback’ setelah lama menyepi daripada bidang nyanyian.

“Tidak sabar hendak menantikan reaksi pendengar kerana genre seperti lagu Korea yang tidak pernah saya hasilkan,” katanya. – BERITA HARIAN

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.